O nama

Alti Agro osnovan je 2021. godine s ciljem uvođenja novih tehnologija u poljoprivrednu proizvodnju i razvoja novih rješenja koja će pomoći poljoprivrednicima u kvalitativnom i kvantitativnom unapređenju proizvodnje.

Misija tvrtke je postati centralno mjesto znanja i iskustava za pametnu poljoprivredu u suradnji sa svim dionicima transformacije poljoprivredne proizvodnje.

Točni podaci pružaju preciznost

Naš stručni tim pruža vam uvid u vaše usjeve i nasade omogućujući vam da donesete pravovremene odluke za poboljšanje proizvodnog potencijala. Iskoristite moć analize podataka i preciznih agrotehničkih mjera kako biste ostvarili izvrsne rezultate.

Prepustite brigu o svojim proizvodnim površinama stručnjacima koji probleme mogu uočiti prije nego se pojave. Ponuđena rješenja bit će prilagođena vašim potrebama i mogu omogućiti uštedu inputa, povećanje kvalitete proizvodnje te smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.

Upoznajte naš tim

U tome vam pomažu naši stručnjaci. Partnerstvo s Alti Agro donosi vam visokokvalitetno znanje i iskustvo iz domene precizne poljoprivrede koje će vašu proizvodnju dovesti na višu razinu,

dr.sc. Ivana Rendulić Jelušić

dr.sc. Ivana Rendulić Jelušić
direktorica i osnivačica 

stručnjakinja za pametnu poljoprivredu

Ivana je diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu 2005. godine, usmjerenje bilinogojstvo, smjer voćarstvo, vinogradarstvo i vinarstvo. Doktorirala je na istom fakultetu 2022. godine, a tema istraživanja i doktorskog rada bila je vezana uz pametnu poljoprivredu i nove tehnologije – „Primjena vegetacijskih indeksa u kvalitativnom zoniranju vinograda i povećanju ekonomičnosti vinogradarske proizvodnje“. Uz to, autorica je nekoliko međunarodno značajnih znanstvenih radova iz sektora pametne poljoprivrede.

Jedna je od prvih stručnjaka agronomske struke u Republici Hrvatskoj koji se bave pametnom poljoprivredom, a posebice pametnim vinogradarstvom. Sudjeluje u nekoliko pilot projekata koji se bave uvođenjem novih tehnologija u poljoprivredu te ima bogato iskustvo u analizi i obradi podataka prikupljenih s proizvodnih površina. Također, ima desetogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata digitalizacije i transformacije poslovnih procesa te pripreme i provedbe EU projekta

Augustin Jelušić, dipl.ing.el.
direktor

stručnjak za senzorska ispitivanja

Tin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Certificiran je i ovlašten dron pilot koji ima desetogodišnje iskustvo u prikupljanju, obradi i analizi senzorskih podataka (multispektralni senzori, 3D skeneri i sl). 

Sudjeluje kao voditelj terenskih istraživanja i prikupljanja podataka u nekoliko velikih projekata koji uključuju i poljoprivrednu proizvodnju. Uz to, Tin je i ovlašteni energetski certifikator.

Augustin Jelušić, dipl.ing.el.

Svoje povjerenje su nam dali: